Dubai Header

Agenda

Bekijk hier de kalender met alle komende evenementen, beurzen en trainingen.

Zoek en filter

Damen Maaskant
Young NMT Event
7 maart 2024

Young NMT event Damen Maaskant

Meer info
Altometer From Sky (1)
Netwerkevenement
16 mei 2024

Netwerkbijeenkomst voorjaar

Twee keer per jaar organiseren we een grote netwerkbijeenkomst voor al onze leden. Deze vindt ook plaats bij een van onze leden. Dit keer is dat bij Krohne Dordrecht.

April
Bijeenkomst
21 mei 2024

Welkomstbijeenkomst Nieuwe leden voorjaar

Ben jij in het afgelopen half jaar lid geworden van NMT? Kom dan kennismaken met andere nieuwe leden en NMT tijdens de Welkomstbijeenkomst op 21 mei!

NMT Motortocht 2024
Netwerkevenement
15 juni 2024

NMT Motortocht 2024

Na jaren was de NMT Motortocht weer terug in NMT's evenementenkalender. En dat enthousiasme werd beantwoord met zonnig weer en een geweldig goede sfeer. Een groep van 35 motorrijders deed mee en verspreid over het land werden drie routes gereden. Gezamenlijk eindstation was een eetcafé in Doorn. De vijf betrokken leden in het organisatiecomité van dit evenement opperden al meteen na het evenement of NMT niet ook in 2024 een Motortocht wilde organiseren. En aan dat verzoek is gehoor gegeven!

Marquip
Netwerkevenement
27 juni 2024

NMT Zeildag

Een hele dag op en om het water, een beter passend netwerkevent kun je bijna niet bedenken! We kijken ernaar uit je te ontmoeten bij De Kaagsociëteit in Warmond om er samen een fantastische dag vol zeilen en belevenis van te maken. We hopen dat je er dit jaar (weer) bij bent!

April
Bijeenkomst
10 oktober 2024

Welkomstbijeenkomst Nieuwe leden najaar

Ben jij in het afgelopen half jaar lid geworden van NMT? Kom dan kennismaken met andere nieuwe leden en NMT tijdens de Welkomstbijeenkomst op 10 oktober!

1612869657 Bayards Head Quarters
Netwerkevenement
14 november 2024

ALV/Netwerkbijeenkomst najaar