Seawork 2023

NIEUW: SEAWORK Southampton 2024

Beurs 11 - 13 juni 2024

Van 11 tot 13 juni 2024 vindt de beurs SEAWORK plaats in Southampton. NMT organiseert hier voor het eerst een collectieve deelname middels een MKB Lounge. Wil jij de markt en de beurs SEAWORK op een laagdrempelige manier verkennen? Maak dan gebruik van de MKB Lounge van NMT als uitvalsbasis en geniet tevens van extra promotie! Meld je aan

Joëlla Lucas

Organisator

Joëlla Lucas Trade Promotion Coordinator +31(0)884451024

SEAWORK Southampton

SEAWORK in Southampton is dé maritieme workboat show van het Verenigd Koninkrijk. Hier komt iedereen uit de VK (en de landen erom heen) samen die werkzaam is in de werkboten sector. Jaarlijks ontvangen ze zo’n 7.200 bezoekers uit 60 landen. Van rederijen, eigenaren, werven en toeleveranciers.

Het jaarlijkse evenement vindt plaats op de kade van het Mayflower Park. Naast de bedrijvenstands liggen er ook een aantal werkboten in het water. Seaworks biedt ook een hoog gewaardeerd conferentieprogramma en de European Commercial Marine Awards worden hier uitgereikt.

https://seawork.com/

Kansen in het Verenigd Koninkijk

Het VK heeft net als Nederland, een succesvolle en gevestigde scheepvaartindustrie. Op het moment zorgt de succesvolle scheepvaartsector in het VK nog voor te veel uitstoot van broeikasgassen en vervuilende stoffen. Daarom heeft de Britse overheid de afgelopen jaren sterk ingezet op verduurzaming van de scheepvaart. Nationale actieplannen zoals het 'Clean Maritime Plan' moeten ervoor zorgen dat het land (inter)nationale klimaatdoelen haalt. Er zijn veel kansen in de maritieme sector van het VK voor Nederlandse ondernemers, die oplossingen bieden rond duurzame scheepvaart en 'smart ports'. De Britse overheid heeft onlangs veel geïnvesteerd in beide thema's. In het VK stimuleert de energietransitie een schonere scheepvaart. Ook zorgt de ontwikkeling voor meer zelfstandig varende schepen, efficiëntie en veiligheid. Er liggen mogelijkheden voor bedrijven die alternatieve brandstoffen ontwikkelen of batterijen voor schepen maken.

Maritiem rapport Verenigd Koninkrijk
In maart 2023 is een onderzoek uitgevoerd naar de maritieme sector in het Verenigd Koninkrijk. Dit gebeurde in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Manchester. In het rapport krijg je een overzicht van de Britse maritieme sector, welke kansen er liggen en hoe je daarop kunt inspelen.

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid het rapport te downloaden.

Wat is een MKB Lounge?

Na succesvolle MKB Lounges op ColombiaMar in Colombia, Seatrade Maritime & Logistics in Dubai en de Monaco Yacht Show, gaan we nu met een MKB Lounge naar SEAWORK.

De MKB Lounge op SEAWORK is 1 stand van 25m2 die we delen met meerdere Nederlandse bedrijven. Het dient als uitvalsbasis vanwaaruit je de beurs kan bezoeken en ontdekken. Je kan je hier terugtrekken om even wat te drinken of te eten. Je kan hier rustig je relaties uitnodigen om in gesprek te gaan. Of gezellig met andere Nederlanders ervaringen uitdelen over zakendoen in het VK.

NMT zorgt voor geheel ontzorgt deelnemen, voor extra publiciteit en voor extra netwerkmogelijkheden.

Kosten

De prijs bedraagt € 1250*,- per bedrijf voor leden van NMT (max 2 personen per bedrijf) plus € 600,- co-exhibitor fee. Niet-leden betalen € 1.750,- plus € 600,- co-exhibitor fee.

Prijzen zijn ex. Btw en reis- en verblijfskosten.

Inbegrepen in de prijs:

  • Gezamenlijke stand van 25m2, inclusief aankleding
  • Catering gedurende de dag (koffie, fris, lunch etc.)
  • Netwerkmogelijkheden
  • Gezamenlijke PR
  • Exhibitor listing in de catalogus
  • Matchmaking meetings
  • PR via SEAWORK media kanalen
  • Ondersteuning en begeleiding van NMT

*De lage deelnameprijs kunnen wij alleen aanbieden mits wij MKB Lounge subsidie ontvangen van RVO. Het is helaas op dit moment nog niet zeker of de subsidie verleend wordt, gezien aanvragen voor 2024 nog niet mogelijk is. Wij informeren de deelnemers zo snel mogelijk wanneer er meer duidelijkheid is omtrent de subsidie.

Overtuigd?

Meld je dan aan voor 31 januari 2024.

Wij hebben minimaal 10 bedrijven nodig om de mkb lounge te organiseren. Maximaal kunnen er 15 bedrijven mee in de MKB Lounge.

Meer informatie?

Neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas.

Overtuigd? Meld je dan aan

Deelnemers NIEUW: SEAWORK Southampton 2024