TER Helder

[VOL] TER Helder

Bijeenkomst 29 februari 2024

Wie wil samenwerken met de Koninklijke Marine en hoogwaardige producten en diensten wil leveren aan onze fregatten, patrouilleschepen en hulpvaartuigen kan op 29 Februari kennis maken met de Directie Materiele Instandhouding. Er is plek plek voor maximaal 60 bedrijven met maximaal 1 persoon per bedrijf.

Dit evenement is volledig vol geboekt. Inschrijvingen zijn gesloten.

Het doel van de Technology Exchange Roadshow in Den Helder is het bevorderen van de kennisuitwisseling en samenwerking tussen de Koninklijke Marine en Nederlandse toeleveranciers, vooral MKB bedrijven.

Waarom en voor wie?

Momenteel doen Nederlandse maritieme MKB-bedrijven nog geen of weinig zaken met de Koninklijke Marine. Dat willen DMI en NMT graag veranderen. TER Helder is dus bedoeld voor deze groep; bedrijven die snel kunnen leveren, klantgericht kunnen samenwerken, innoveren en/of graag een innovatief product willen ontwikkelen met de Marine als ‘launching customer’. Dit verstevigt ook de exportpositie van deze bedrijven.

Om deze dag op de inhoud te kunnen focussen en elkaar echt te leren kennen, kunnen er maximaal 50 bedrijven deelnemen. Belangrijke thema’s zullen zijn: onderhoud, innovatie, aanbestedingsregels en matchmaking. Om dit laatste mogelijk te maken leveren deelnemers vooraf een goede omschrijving aan over hun bedrijf,  wat zij voor de Marine kunnen betekenen en de vragen die zij hebben.

Programma

  • 10.00 - 10.30 uur Inloop
  • 10:30 - 11:30 uur Welkom en presentaties Dienst Materieel Instandhouding (DMI)
  • 11:30 - 12:30 uur Lunch
  • 12.30 - 16:00 uur Rondleidingen en matchmaking
  • 16.00 - 17.00 uur Afsluiting en netwerkborrel

Over de matchmaking

Het is belangrijk dat je een goede omschrijving van jouw bedrijf aanlevert, met concrete producten en/of diensten. Op basis daarvan delen wij samen met de DMI de matchmaking in. 

Kosten en overige informatie

  • €175,- excl. BTW.
  • NMT members only.
  • Er is plek plek voor maximaal 60 bedrijven met maximaal 1 persoon per bedrijf.