Pexels Miguel Arcanjo Saddi 11014204

Webinar: Kansen in het Verenigd Koninkrijk

Webinar 8 mei 2024

In juni gaan we voor het eerst deelnemen aan de maritieme beurs van het Verenigd Koninkrijk. NMT organiseert hier een collectieve beursdeelname met een MKB-lounge. Het NBSO in Manchester heeft een marktrapport geschreven over de kansen in de maritieme sector in het Verenigd Koninkrijk. Om dit rapport beter uit te lichten en meer licht te schijnen op de kansen in het Verenigd Koninkrijk voor leden van NMT, organiseren we in samenwerking met het NBSO een webinar. Meld je aan

Madelief de Wit

Organisator

Madelief de Wit Event Manager +31 (0)6 26 91 65 26

Tijdens deze webinar zullen we wat meer over Seawork vertellen, mogelijkheden voor Green Shipping Corridor tussen Nederland en Verenigd Koninkrijk bespreken en het marktrapport Verenigd Koninkrijk: kansen in de maritieme sector, bespreken. Klik hier om meer informatie te lezen over het marktrapport.

Programma:

11:00 – 11:05 Welkom door NMT & NBSO

11:05 – 11:15 Green shipping corridor

11:15 – 11:35 Markinformatie door NBSO

11:35 – 11:40 Uitleg Seawork

11:40 - 12:00 Ruimte voor vragen

De presentatie vanuit het NBSO zal gegeven worden door Maxime Dalida. Maxime Dalida werkt als Deputy Representative voor het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Manchester. Het NBSO Manchester ondersteunt Nederlandse bedrijven die zaken willen doen op de Britse markt. Maxime helpt hierbij door onder andere het uitvoeren van marktonderzoek, het vinden van geschikte zakenpartners en het beantwoorden van specifieke handelsvragen. Ook organiseert het NBSO Manchester regelmatig webinars, Fact Finding missies en handelsmissies naar het Verenigd Koninkrijk.

Overtuigd? Meld je dan aan

Gerelateerde evenementen