Image00006

waarom een No show fee?

Waarom hanteert NMT een ’no show fee’? Steeds vaker komen jullie bij events van Netherlands Maritime Technology (NMT) de ‘no show fee’ tegen. Waarom hanteert NMT eigenlijk een dergelijke fee? NMT biedt haar leden veel verschillende soorten events met het doel kennis te delen en te netwerken. Vaak zijn deze events gratis toegankelijk. Dat betekent natuurlijk niet dat de organisatie van deze events geen geld kost.

We zien er bij al onze activiteiten op toe dat de contributiegelden effectief worden ingezet. We kopen bijvoorbeeld zo economisch mogelijk in. Voor deelnemers die zich hebben aangemeld wordt rekening gehouden met o.a. beschikbare ruimte, catering en de inhuur van audio/videomaterialen. Indien deelnemers zich niet afmelden, worden deze kosten letterlijk voor niks gemaakt!

De ‘no show fee’ dekt deze kosten. Door simpelweg de kosten in rekening te brengen bij de deelnemers voor wie de kosten gemaakt zijn, kunnen we ook in de toekomst veel evenementen toegankelijk houden en vrij van entree blijven aan bieden.

Meld je af als je toch niet kan

Dus heb je je aangemeld, maar kun je onverhoopt toch niet komen? Meld je dan zo snel mogelijk, maar uiterlijk 24 uur voor het evenement begint, af via de ontvangen bevestiging. Heb je vragen of opmerkingen over de ‘no show fee’, neem dan contact op met de afdeling Events van NMT via events@maritimetechnology.nl.