NMT helpt je op weg bij Coronavragen

Helaas worden ook veel NMT-leden geraakt door het Coronavirus en daaraan gerelateerde maatregelen. Als brancheorganisatie willen wij onze leden zo goed mogelijk helpen in deze tijden van onzekerheid.

Meer informatie

Uiteraard monitoren wij continu relevante berichtgeving. Omdat blijkt dat het soms moeilijk is om de juiste informatie te vinden, hebben wij e.e.a. voor je uiteengezet. Mocht je er niet uitkomen, neem dan contact op met ons speciale Coronateam via corona@maritimetechnology.nl.

Juridische benaderingswijze Coronavirus

Afgelopen vrijdag hebben wij je een mailing gestuurd over de juridische benaderingswijze die is opgesteld door onze voorzitter, advocaat en partner bij Zwartbol Advocaten, Bas Ort. Inmiddels is daar een update op gekomen en rondgestuurd naar alle leden. Heb je de update niet ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Informatie over relevante wet- en regelgeving

Op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19 vind je alle laatste informatie vanuit de rijksoverheid, bijvoorbeeld over werktijdverkorting en borgstellingskredieten. Hier worden ook maatregelen met betrekking tot wet- en regelgeving gepubliceerd zodra deze daadwerkelijk van kracht zijn. Bovendien kun je je inschrijven voor de regeringsnieuwsbrief voor de belangrijkste nieuwsberichten van het kabinet.

Gezondheidsrisico’s

Op rivm.nl vind je alle richtlijnen over hoe om te gaan met mogelijke gezondheidsrisico’s binnen je bedrijf. De informatie van het RIVM is de enige officiële bron vanuit de rijksoverheid. Wij adviseren onze leden om deze richtlijnen te volgen.

Hulp vanuit NMT

Als je toch nog problemen hebt met het vinden van de juiste informatie, neem dan contact met ons Corona-team op via corona@maritimetechnology.nl. Wij monitoren continu de informatie vanuit de rijksoverheid. Wij zullen er alles aan doen om je vragen te beantwoorden.