NMT’s Communications commissie, iets voor jou?

Drie keer per jaar komt NMT’s Communications commissie bij elkaar. Vorige week, 5 oktober, was het weer zover. En wel op locatie bij Simwave in Barendrecht. Na de twee online vergaderingen een verademing om elkaar weer echt te spreken! De Communications commissie verbindt maritieme communicatieprofessionals met elkaar en met het driekoppige communicatieteam van Netherlands Maritime Technology (NMT).

Nieuwe sectorfilm

De agenda was deze keer divers. Zo stond de nieuwe internationale promotiefilm voor de maritieme industrie op het programma. Speciaal daarvoor kwam het door NMT ingeschakelde filmproductiebureau IN2CONTENT een pitch houden over de storyline. Voor commissieleden was er de ruimte te reageren om zo invloed te kunnen uitoefenen op het eindresultaat. De film is tenslotte voor de maritieme industrie en mag straks ook door alle NMT-leden worden gebruikt.

Maritiem Masterplan

Ook op de agenda stond het Maritiem Masterplan. Commissielid Verena Ohms, bestuurssecretaris van Nederland Maritiem Land, gaf een presentatie over de actuele ontwikkelingen. Goed om kennis van te nemen en straks op te acteren als maritieme communicatieprofessional.

In januari 2022 hoopt de commissie weer bij elkaar te komen, en wel op locatie bij Royal IHC in Kinderdijk. Wil jij er dan ook bij zijn om eens te zien of de Communications commissie iets voor jou is? Momenteel hebben we nog ruimte voor een aantal nieuwe commissieleden (zie hier de actuele lijst met commissieleden). Neem met secretaris Jeanine Kwakernaak van NMT contact op via T 088 44 51 063 of E kwakernaak@maritimetechnology.nl.