NRF organiseert virtuele stand als alternatief voor SMM Hamburg 2020

Van 8 tot 11 september 2020 verwelkomt NRF u graag op hun virtuele stand. Stap in deze virtuele NRF wereld, ontdek de nieuwste productontwikkelingen en ontmoet het NRF team.

Normaal gesproken zou NRF dit jaar aan SMM Hamburg 2020 deelnemen met een grote beursstand. Door de Corona situatie is deze beurs helaas afgelast. NRF wilde dit momentum niet voorbij laten gaan, dus lanceren ze als eerste leverancier deze virtuele stand.

De virtuele stand wordt georganiseerd in dezelfde week als de originele SMM, dus van 8 tot 11 september. Veel klanten hadden deze week toch al gereserveerd in hun agenda. Dat maakt het de ideale week om dit te organiseren.

In de afgelopen periode ontdekte ook NRF nieuwe digitale manieren om verbonden te blijven. Middels online meetings is NRF volop in contact gebleven met hun wereldwijde klantenportfolio. Op de virtuele stand is het voor klanten ook mogelijk om het NRF team te ontmoeten middels een online meeting. Het is ook mogelijk om zelf een vergaderverzoek te sturen naar planyourmeeting@nrf.eu.