Ontdek de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van antifouling tijdens webinar NBSO Hamburg

De NBSO in Hamburg organiseert een gratis webinar voor geïnteresseerden in antifouling in Duitsland en Nederland. Verschillende Nederlandse partijen leveren een bijdrage aan het webinar op 23 juni a.s. van half vier tot half vijf. Zo ook Joëlla Lucas, Trade Promotion Manager bij Netherlands Maritime Technology en lidbedrijf Hydrex.

Meer informatie

De groei van waterorganismen op de romp is een aanzienlijk probleem voor scheepseigenaren: het beïnvloedt de weerstand van schepen, vermindert de vaarsnelheid, verhoogt het brandstofverbruik en verhoogt de onderhoudskosten. Bovendien bevatten de gangbare verven van scheepsrompen meestal giftige biociden die de ecosystemen beschadigen.

Scheepvaart zal zich de komende jaren moeten aanpassen aan strengere milieuregels. Tijdens het webinar worden verschillende antifouling oplossingen besproken, die het risico voor mens en milieu verkleinen.

Sprekers

  • Sigrid Streifer, hoofd bedrijfsvertegenwoordiging bij de Nederlandse Ambassade in Hamburg
  • Joëlla Lucas, Trade Promotion Coordinator bij NMT
  • Susanne Neumann, hoofd van het MCN-kantoor

De volgende bedrijven geven een pitch;

Meer informatie & aanmelden

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om aan te melden.

Het evenement is tweetalig (Engels en Duits). Na gratis registratie ontvang je de toegangsgegevens voor het online platform. Na het evenement is er de mogelijkheid voor het uitwisselen van ideeën en ervaringen in aparte virtuele ruimtes.