Ontmoet 120 mbo-studenten tijdens de Maritime Delta Student Challenge

Op maandag 7 december heeft jouw bedrijf de kans om in contact te komen met 120 technische mbo-studenten tijdens de Maritime Delta Student Challenge. De studenten gaan op deze dag graag aan de slag met een challenge, ingebracht door jouw bedrijf, om zo op een informele manier in aanraking te komen met de maritieme sector. Hebben jullie als bedrijf zo snel geen praktisch vraagstuk klaarstaan? Dan kun je je aanmelden voor de meet & greet, om zo deze kans niet te missen.

Challenges

Wil jouw bedrijf in contact komen met toekomstige vakmensen en heb je een vraagstuk waar je de hulp van studenten bij kan gebruiken? Meld je dan aan als Challenger. Een challenge moet gaan over een actueel en praktische vraagstuk van jouw bedrijf op het gebied van digitalisering, energietransitie, autonoom varen of circulaire economie. Wil jouw bedrijf deelnemen als Challenger, maar heb je nog geen praktisch vraagstuk klaarstaan? Vivian Garos, projectleider van de Maritime Delta Student Challenge, helpt je graag met het concreet maken van jullie challenge.

Geen challenge, maar toch studenten ontmoeten?

Mocht je er echt niet uitkomen om een challenge te organiseren, dan kan je ook deelnemen zonder het inbrengen van een challenge. Dit doe je door je in te schrijven voor de Meet & Greet. Tijdens de Meet & Greet  krijg je de tijd en mogelijkheid om de studenten te spreken en te enthousiasmeren voor jouw bedrijf en deze sector.

Programma

08:15 – 09:00  Ontvangst & registratie studenten
08:45 – 10:00  Meet & Greet; bedrijven en studenten ontmoeten elkaar
10:00 – 10:15   Plenaire opening
10:15 – 12:30   Challenges
12:30 – 13:00  Finale & plenaire afsluiting
13:00 – 13:30  Lunch

Kosten

Deelname als Challenger kost € 600,- excl. BTW en je neemt automatisch deel aan de Meet & Greet.

Alleen deelnemen aan de Meet & Greet kost € 270,- excl. BTW.

Aanmelden en meer informatie

Heb je interesse om deel te nemen, of wil je eerst nog wat meer informatie? Dan kun je contact opnemen met Vivian Garos, projectleider van de Maritime Delta Student Challenge via T 088-4451052 of M garos@maritimetechnology.nl. Of klik hier voor meer informatie.