Ontmoet andere leden op een laagdrempelige manier tijdens de LIVE Meet the Members sessies

We hebben wat in te halen, vinden we bij NMT. De afgelopen twee jaar hebben we door covid elkaar nauwelijks kunnen ontmoeten. Terwijl één van de grootste meerwaardes van NMT, het netwerk is. Bomvol professionals met veel kennis, ervaring en ideeën. Laten we iedere gelegenheid aangrijpen om elkaar weer te treffen en bij te praten. In 2022 kan dat heel laagdrempelig met de live Meet the Members sessies. We organiseren er drie, verspreid over verschillende locaties in Nederland. Iedere geïnteresseerde, werkzaam bij een NMT lidbedrijf is van harte welkom om aan te sluiten! Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Neem ook gerust een (jongere) collega mee die NMT nog niet zo goed kent.

Eerste Meet the Members sessie bij Thecla Bodewes Shipyards

De eerste Meet the Members sessie vindt plaats op vrijdag 18 maart in Noord-Nederland. TB Shipyards Harlingen stelt haar deuren hiervoor open. We beginnen vroeg, om 07.30 uur, en bieden je een heerlijk ontbijt aan. De sessie eindigt rond 09.00 uur. Arnold de Bruijn, sectormanager bij NMT, gaat iets te vertellen over NMT’s nieuwe commissie ‘Scheepsbouw 4.0’. Ook is er een rondleiding.

Klik hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

De data van de andere twee Meet the Members sessies zijn ook al bekend. Zet ze vast in je agenda! Meer informatie volgt binnenkort.

  • 17 juni –  Meet the Members Lunch – Midden-Nederland bij AEGIR-Marine
  • 8 december – Meet the Members Borrel (Zuid-Nederland)

Wil je meer weten over de LIVE Meet the Members sessies? Neem dan contact op met Annemarie Labee of Sandra Thornhill.