Ontmoet maritiem talent tijdens de Shipathon 2020

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 maart 2020 vindt de tweede editie van de Shipathon, de enige maritieme hackathon, plaats. Dit keer bij Gusto MSC in Schiedam. Zo’n 120 studenten en young professionals gaan er 18 uur en 52 minuten lang vol tegenaan om met oplossingen en slimme toepassingen te komen voor drie uitdagingen. Een zee(mijl) van tijd om zeevarende schepen slimmer te maken.

Wat is de Shipathon?

Tijdens de Shipathon gaan studenten en young professionals in multidisciplinaire teams aan de slag met drie maritieme uitdagingen; Power of the Ocean, Maritime Intelligence en Healthy Seas. De teams krijgen 18 uur en 52 minuten – een zeemijl, maar dan in tijd – om onder leiding van een ervaren professional aan het werk te gaan . Op zaterdagmorgen pitchen de verschillende teams hun oplossing voor een maritieme jury.

Wordt jouw bedrijf ook een sponsor?

De Shipathon is een unieke kans om in contact te komen met studenten en young professionals. Bovendien vergroot je de naamsbekendheid van jouw bedrijf als innovatie werkgever en heb je zelfs de mogelijkheid om jouw young professionals deel te laten nemen. We bieden verschillende sponsormogelijkheden.

Kijk hier voor meer informatie.