Praxis Automation Technology verwerft een refit automatiseringscontract voor Jan De Nul Group’s sleephopperzuiger “Gerardus Mercator”

Praxis Automation Technology heeft onlangs de opdracht gekregen van baggerbedrijf Jan De Nul Group om een ​​compleet nieuw Vessel Management System te installeren als onderdeel van een midlife upgradepakket voor dit schip.

Het contract voor het Vessel Management System omvat het ontwerp en de levering van alle engine room monitoring aan boord van het schip. De Praxis Mega Guard E-serie vervangt het originele Praxis G-Data-systeem dat meer dan 20 jaar geleden in het schip was geïnstalleerd. De refit zal worden gebaseerd op de form fit and function vervanging van de originele apparatuur, wat betekent dat nieuwe workstations, servers en I/O handling hardware zullen worden geïnstalleerd in bestaande consoles en kasten met gebruik van originele bedradingssystemen van het schip, aangevuld met een nieuwe ethernet-netwerkkabel om alle elektronica met elkaar te verbinden .

Bezoek voor meer informatie onze Praxis Automation website.