Ruim 900 deelnemers voor Maritime Platform

Vanmorgen om 10 uur startte Maritime Platform. Een gratis online event voor de gehele maritieme industrie, dat NMT samen met Schuttevaer en SWZ|Maritime organiseert. NMT’s voorzitter Bas Ort schoof als eerste aan in de studio waar hij, tijdens een interview met presentator René Quist, een warm pleidooi hield voor de Nederlandse maritieme maakindustrie. “Haal overheidsinvesteringen naar voren en regel de cofinanciering voor de uitvoering van het Martieme Masterplan”, zo luidde zijn boodschap.

Maritime Platform is een congres, beurs en actualiteitenprogramma ineen. Tijdens de uitzending komen tientallen sprekers langs, stuk voor stuk specialisten uit de branche op het vlak van maritieme techniek, verduurzaming en marketing. Als de brancheorganisatie voor de maritieme maakindustrie vinden wij het van groot belang dat maritieme bedrijven ook in deze tijd kennis met elkaar blijven delen en met elkaar netwerken. Daarom zijn we als NMT medeorganisator van dit event.

Interactief programma

Dit sectorbrede event is gratis toegankelijk, je kunt deelnemen aan de programmaonderdelen die jij interessant vindt. De online uitzendingen staan in het teken van de vier belangrijker pijlers van de maritieme maakindustrie:

  • 10.00 – 11.00 uur Trends in de maritieme maakindustrie.
  • 11.00 – 12.00 uur: Welke kansen biedt verduurzaming voor uw bedrijf?
  • 12.00 – 13.00 uur: Welke voordelen biedt de aansluiting op een maritieme hotspot.
  • 13.00 – 14.00 uur: Hoe bereik je efficiënt en effectief je (potentiële) klanten in tijden van corona?

Wil je nog meekijken? Schrijf je dan nog snel in!

Exclusief deel voor NMT-leden

Vanaf 15 uur gaan we verder met een programmaonderdeel exclusief voor NMT-leden en speciaal genodigden. Presentator Annemarie Labee praat met verschillende gasten in de studio over Digitalisering, het thema Human Capital en natuurlijk over de Sectorstrategie 2030.