Samen sterk voor werkgelegenheid in onze sector!

Vanmorgen werd de verwachte organisatiewijziging van Royal IHC aangekondigd om een duurzaam toekomstperspectief te creëren voor de organisatie en haar medewerkers. Royal IHC wil de medewerkers waar zij afscheid van moet nemen zo goed mogelijk begeleiden van werk naar werk, bij voorkeur binnen de maritieme sector. Daarom organiseert Royal IHC op 10 en 11 december Make a Move, een online loopbaanevent met bedrijfspresentaties en speeddates. Als NMT ondersteunen wij dit event van harte en roepen al onze leden op om hieraan deel te nemen.

Meer informatie

Juist in deze tijd is het van groot belang dat we vakmensen behouden voor de maritieme sector, instroom en doorstroom blijft onverminderd belangrijk. Dus heeft jouw bedrijf vacatures? Neem dan contact op met mobilitycentre@royalihc.com.

Online vacatures plaatsen

Voor het Make a Move event biedt Royal IHC aan bedrijven die op zoek zijn naar goed opgeleid personeel, de mogelijkheid om hun vacatures en bedrijfsinformatie op een speciaal daarvoor ingerichte webpagina te plaatsen. Hier kunnen IHC medewerkers informatie vinden over de bedrijven die ze gaan treffen tijdens het event en kunnen ze eventueel al gelijk een afspraak maken voor een speeddate. De speeddates vinden plaats op 10 en 11 december.

Het Make a Move event is toegankelijk voor alle maritieme bedrijven die op zoek zijn naar goed opgeleide medewerkers, dus ook MKB-bedrijven!