Schrijf je nog snel in voor de NMT Netwerkbijeenkomst op 12 mei!

Op donderdagmiddag 12 mei ben je als NMT-lid van harte welkom op de Netwerkbijeenkomst bij Bolidt in Hendrik-Ido-Ambacht. Naast de presentatie van de Sectorjaarcijfers en een rondleiding door het Bolidt Innovation Center, is volop ruimte om te netwerken.

Unieke locatie

Het Bolidt Innovation Center is een soort living lab. Hier draait alles om chemistry; bedrijfsonderdelen, klanten, ondernemingen, disciplines, en grondstoffen gaan een reactie met elkaar aan en zo ontstaat telkens iets nieuws. Op donderdag 12 mei heb je als NMT lid de gelegenheid om deze prachtige locatie zelf te bekijken. Bolidt geeft je graag een rondleiding. Daarnaast is er vanzelfsprekend volop gelegenheid om elkaar weer live te ontmoeten.

Sprekers

Tijdens de bijeenkomst presenteert NMT’s marktanalist Michel Koopman de sectorjaarcijfers over 2021, een mooie inkijk in hoe het sector vorig jaar is vergaan. Als klap op de vuurpijl neemt keynote speaker Alexander Klöpping, internetondernemer, columnist en journalist, je mee in de wereld van de Chinese influencers, robots die mensen kunnen imiteren, de dreiging van mini-drones en hoe dat ons leven gaat beïnvloeden. Waarom bedrijven als Facebook en Apple geloven dat we straks allemaal gaan werken en leven in de ‘metaverse’ — een virtuele wereld. Met dit alles prikkelt hij je voorstellingsvermogen: wat betekenen deze nieuwe mogelijkheden eigenlijk voor mij?

Programma

  • 15:30 – 16:00 uur, Inloop.
  • 16:00 – 16:05 uur, Welkom.
  • 16:05 – 16:10 uur, Presentatie Sectorjaarverslag 2021.
  • 16:10 – 17:00 uur, Alexander Klöpping.
  • 17:00 – 19:00 uur, Borrel en netwerken.
  • 18:00 – 19:00 uur, Rondleiding Bolidt Innovation Centre.

Zijn jij en je collega’s er ook bij? Schrijf je nog snel in!

Let op! De Netwerkbijeenkomst is alleen toegankelijk voor NMT-leden en speciaal genodigden.