SEMA Gases introduceert nieuwe distributeurs Griekenland en Frankrijk

Het distributienetwerk van SEMA Gases (onderdeel van GMS Instruments) is gegroeid met twee nieuwe landen. Klanten in zowel Griekenland als Frankrijk kunnen vanaf nu SEMA Gases premium kalibratie gassen bestellen, en vragen hierover stellen bij vertegenwoordigers uit hun eigen land. Het voordeel hiervan is dat klantencontact versimpeld wordt en leveringstijden aanzienlijk korter worden.

SEMA Gases presenteert met gepaste trots haar nieuwe officiële distributeur van onze premium kalibratie- en spangassen in Griekenland en Frankrijk. SEMA Gases zal in deze twee landen vertegenwoordigd worden door Athanasios Skountzos, onderdeel van de Strofades Group.

SEMA Gases is een van origine Nederlandse producent van kalibratiegassen in wegwerpcilinders, ontstaan vanuit de behoefte om een product te ontwikkelen dat niet merk gebonden en onafhankelijk is in het kalibratieproces van gasdetectie apparatuur. Zo produceert SEMA Gases enkele gassen (vlambaar, zuurstof, giftig) en mix gassen (2, 3, 4, of 5 gasmixen) in diverse formaten variërend van 10 liter tot 110 liter.

Met de toevoeging van Athanasios Skountzos (Strofades Group) als officieel distributeur groeit SEMA Gases naar een totaal aantal van 9 distributeurs verdeeld over Europa. Zo zijn er naast Nederland, België, Letland, Estland, Litouwen, Polen en Spanje nu ook distributeurs in Griekenland en Frankrijk. Voor meer informatie over de distributeursschappen of zelf distributeur worden? Kijk op https://semagases.com/distributors/