SMM gaat volledig digitaal

Door de Corona pandemie is het voor veel bedrijven over de wereld onmogelijk om deel te nemen aan een fysiek evenement. Dit heeft SMM doen besluiten om volledig digitaal te gaan. Het digitale platform wordt een ‘meeting place’ voor de hele maritieme industrie tot de volgende editie van SMM in September 2022. De Kick-off van het platform vindt plaats tussen 2-5 februari 2021 en blijft online voor 1,5 jaar. Het geeft bedrijven exposure aan een breed wereldwijd publiek. Er worden conferenties georganiseerd en je kan er netwerken.

Digitale pakketten

SMM biedt vier verschillende pakketten aan om je bedrijf op het digitale platform uit te lichten. Van een Starter Package tot een VIP Package. Deze pakketten kan zijn direct via SMM te boeken om maximale exposure voor je bedrijf te kunnen genereren. Hier vind je meer informatie over de pakketten.

Holland Paviljoen op SMM Digital

Als landenpaviljoen zijn wij aanwezig met een zogenaamd Master Package. Dit geeft NMT niet alleen de kans om de Nederlandse industrie te promoten, maar ook om in beperkte mate de deelnemers aan het Holland Paviljoen. Het is nog niet geheel duidelijk wat de volledige mogelijkheden zijn, maar voor zover bekend kunnen we de deelnemers van het Holland Paviljoen wel benoemen. Bovendien is er een mogelijkheid om persberichten van deelnemers te verspreiden via het platform. In dat geval kunnen we echter alleen NMT neerzetten als contactpersoon. Dus wil je echt gevonden worden in de digitale wereld van SMM? Kijk dan naar de verschillende pakketten die SMM aanbiedt.