Spijker jouw kennis bij tijdens de NMT Summer School (members only)

Ziet jouw zomervakantie er dit jaar ook anders uit? Waarom gebruik je deze periode niet om nieuwe kennis op te doen? Met het aanbod uit onze NMT Summer School (members only) spijker je jouw kennis bij op het gebied van Duurzame Inzetbaarheid van vakmensen en het bevorderen van werkplezier bij jouw medewerkers.

Samen met Bureau Aanpakkers hebben we als NMT twee workshops ontwikkeld die je tijdens de zomerperiode online kunt volgen. Je krijgt in 2 uur tijd op interactieve wijze praktische handvatten aangeboden om het beste uit jouw medewerkers te halen. De workshops kosten € 99,- (excl. BTW) per stuk en er is plek voor minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers.

  • Workshop Duurzame Inzetbaarheid, 18 augustus
    HR-professionals staan voor het moeilijke vraagstuk hoe zij hun maritieme vakmensen vitaal kunnen laten doorwerken tot aan hun pensioen. Deze doelgroep heeft, naarmate de arbeidsjaren oplopen, grotere kans op de ontwikkeling van fysieke problemen. Bij sommigen speelt ook een ongezondere leefstijl een rol. Hoe stimuleer je vitaliteit? En hoe ga je om met verzuim- en productiviteitsvraagstukken?
    Kijk hier voor meer informatie.
  • Workshop Werkplezier, 25 augustus
    In de maritieme wereld veranderen werk en beroepen continu, niet alleen nu in deze bijzondere tijd. Hoe bereid je mensen daarop voor? Hoe kun je als bedrijf jouw medewerkers helpen om met meer focus en minder stress te werken en te leven? Kortom, hoe zorg je ervoor dat de balans bij je medewerkers doorslaat naar focus en werkplezier? En welke stappen kun je als organisatie zetten om mensen hierin te helpen? Kijk hier voor meer informatie. 

Meer weten?

Klik op de workshops voor meer informatie of neem contact op met onze Training Manager Laura Brouwer via, +31 (0) 88 44 51 014 of brouwer@maritimetechnology.nl