Trade activiteitenprogramma 2020

Ben je bezig met het maken van de marketingplannen voor 2020? Vergeet dan niet dat NMT je kan helpen met het efficiënt aanpakken van je exportactiviteiten. Zo heeft NMT aankomend jaar Holland Paviljoens op beurzen over heel de wereld en verschillende handelsmissies op de planning staan.

Zet alle data vast in je agenda. Heb je interesse in deelnemen aan één of meerdere van de activiteiten? Onderaan vind je de contactinformatie van Joëlla en Marjan, de Trade Promotion Managers van NMT. Neem vooral contact met ze op als je meer informatie wilt!

Trade activiteitenprogramma 2020

11-13 maart: Sea Japan Tokio 2020
Japanse scheepswerven krijgen steeds meer de focus op innovatie en hoger technologische schepen. Daarnaast is er een sterke focus op offshore en wind en de olie en gas industrie.
18-20 maart: APM Singapore 2020
Singapore heeft voor de vierde keer de eerste plaats veroverd in de tweejaarlijkse ranglijst van ’s werelds toongevende maritieme hoofdsteden.
14-27 maart: OTC Asia Kuala Lumpur 2020
De Maleisische scheepsbouw sector is vooral afhankelijk van overheidsopdrachten en opdrachten vanuit de olie- en gasindustrie.
18-22 mei: Handelsmissie Vigo, Spanje 
Met werven aan zowel de Middellandse als Atlantische Oceaan is Spanje een ideale locatie om onderhoud te laten doen aan vrachtschepen, vissersboten en jachten.
1-5 juni: Posidonia Athene 2020
Griekse reders zijn geïnteresseerd in nieuwe technologieën ontdekken, equipment zoeken en partnerschappen aangaan voor hun veeleisende uitbreidings- en vernieuwingsprogramma’s.
8-11 september: SMM Hamburg 2020 (vol)
Duitsland bouwt voornamelijk grote zeegaande cruiseschepen, jachten en marineschepen. Daarnaast is het land actief in het segment van luxe riviercruiseschepen.

 

Trade programma wordt nog verder uitgebreid!

De komende tijd wordt het Trade programma voor 2020 nog verder uitgebreid. Er is een grote kans dat de volgende landen en beurzen worden aangedaan:
– Handelsmissie Miami gericht op cruisemarkt
– Technology Exchange Roadshow Maleisië
– Offshore Energy 2020
– OSEA Singapore
– INMEX China
– METSTRADE
– Monaco Yacht Show
– overige Trade activiteiten gericht op Superjachtbouw

Bij interesse horen Joëlla en Marjan graag van je, hun contactinformatie staat onderaan deze mail.

Waarom mee met NMT?

Netherlands Maritime Technology organiseert op beurzen over heel de wereld Holland Paviljoens, speciaal voor Nederlandse maritieme organisaties. Lees hier in 5 punten waarom je beursdeelname op een Holland Paviljoen zoveel makkelijker wordt gemaakt:
1. NMT ontzorgt
2. Je hebt een toplocatie op de beursvloer
3. We nemen de Nederlandse gezelligheid mee
4. Tijdens de Holland Networking Reception komen prominente gasten langs
5. De Hollandse Touch is niet te missen door de bezoekers