Van Wijngaarden Marine Services zoekt toeleveranciers om vloot te verduurzamen

Wil jij kennismaken met Van Wijngaarden Marine Services? En heb jij producten of diensten die kunnen bijdragen aan het verduurzamen van de vloot van Van Wijngaarden Marine Services? Sluit dan op woensdag 23 september van 13.30 – 15.00 uur aan bij onze Maritime Meetup.

Nu alle beurzen en handelsmissies geen doorgang kunnen vinden vanwege COVID-19 is het voor bedrijven een steeds grotere uitdaging om nieuwe potentiële klanten te ontmoeten. Daarom start NMT dit najaar met een serie Maritime Meetups. Tijdens deze Maritime Meetups nodigen wij (internationale) potentiële klanten uit om online kennis te maken met Nederlandse maritieme toeleveranciers en dienstverleners, met als doel nieuwe samenwerkingen te vinden.

Van Wijngaarden Marine Services

De eerste Meetup vindt plaats met Jan-Willem Janné en Peter De Smet van Van Wijngaarden Marine Services.

Van Wijngaarden Marine Services, gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, biedt met haar uitgebreide vloot maritieme ondersteuning aan de bagger en duurzame energie-industrie, offshore bedrijven (olie en gas) en aan de binnen- en zeevaart. Van Wijngaarden verzorgt onder andere sleepdiensten, transport, anchor handling en survey-werkzaamheden. Ze werken wereldwijd om hun klanten op een professionele en duurzame manier van dienst te zijn.

Opbouw Meetup

Tijdens de Maritime Meetup vertelt Van Wijngaarden Marine Services meer over hun bedrijf en activiteiten. Vervolgens krijgen de toeleveranciers de kans om in 3 minuten zichzelf en hun bedrijf voor te stellen. Zo blijft er nog voldoende tijd over voor vragen en om met elkaar het gesprek aan te gaan.
13:30 – 14.00 uur     Voorbespreken spelregels
14.00 – 14.10 uur      Introductie Van Wijngaarden Marine Services
14.10 – 14.40 uur      Pitches toeleveranciers
14.40 – 15.00 uur      Vragen

Voor wie?

Van Wijngaarden Marine Services is specifiek opzoek naar Nederlands maritieme toeleveranciers / dienstverleners die kunnen bijdragen aan het verduurzamen van hun vloot. Bijvoorbeeld op gebied van brandstofbesparing, uitstoot vermindering, gebruik van andere soorten materialen etc. De Maritime Meetups zijn exclusief voor leden van NMT.

Deelnemen?

Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemers. Deelname is kosteloos. Meld je aan via lucas@maritimetechnology.nl.

LISA

De Maritime Meetups worden georganiseerd op de Online Community LISA. LISA brengt gedreven professionals bij elkaar uit de maritieme industrie. Ze delen ervaringen en inzichten en leren zo problemen sneller en beter op te lossen én gezamenlijke kansen te benutten.

Met zoveel annuleringen en uitstel van beurzen en conferenties, is het tijd om de manier waarop bedrijven zich promoten heroverwegen. LISA kan een cruciale rol spelen bij het genereren van nieuwe contacten, leads en zakelijke kansen, met behulp van nieuwe tools die dit digitale tijdperk biedt. Klik hier voor meer informatie over LISA.