Waar moet je zijn voor exportkansen in 2022?

Nog drie maanden te gaan en dan is het al 2022. Weet jij al waar je moet zijn voor exportkansen? Welke landen bouwen welk soort scheepstypes? Hoe groot is de markt? Welke beurzen zijn interessant voor jouw bedrijf? Wat houden die beurzen in? Na de webinars van marktanalist Michel Koopman op 6 oktober ben je helemaal op de hoogte.

  • 15:00 uur; De Europese scheepsbouwmarkt & aankomende beurzen en handelsmissies. Michel Koopmans geeft een overzicht van de Europese scheepsbouwmarkt en trademanager Joella Lucas vertelt over de aankomende beurzen en handelsmissies in Europa. Schrijf je hier in.
  • 16:00 uur; De Aziatische scheepsbouwmarkt & aankomende beurzen en handelsmissies. Michel Koopmans geeft een overzicht van de Aziatische scheepsbouwmarkt en trademanager Marjan Lacet steekt van wal over de aankomende beurzen en handelsmissies in Azië. Schrijf je hier in.

Aansluitend is er genoeg ruimte om onderlinge kennis en ervaringen te delen en vragen te stellen. Zo kun je goed geïnformeerd de budgetten van 2022 vaststellen. De webinars vinden plaats in LISA community, het online netwerkplatform voor maritieme professionals.