Wil jij meer weten over Short sea efficiency of Reducing carbon footprint?

Dan ben je bij de Europort Masterclasses op het juiste adres! Iedere dag vindt er een inspirerende Masterclass plaats die gaat over een onderwerp wat hoog op de agenda staat bij reders, werven en toeleverende bedrijven. Vooraanstaande professionals en experts in hun vakgebied wisselen hun kennis en ervaringen uit. Zo krijg je een uniek inzicht in de laatste én toekomstige technologische ontwikkelingen!

Op dinsdag 7 en woensdag 8 november staan de volgende Masterclasses op het programma:

Optimizing efficiency of short sea operations
7 november van 10:00 tot 13:30 uur, inclusief netwerklunch
Tijdens deze Europort Masterclass leert u van experts in de short sea over hun visie op short sea activiteiten in de toekomst. Welke innovaties zijn nodig om de efficiëntie van short sea operaties te optimaliseren? De Europese short sea bestaat uit ongeveer 4.800 schepen die essentieel zijn voor het vrachtvervoer binnen Europa. Om aan de voorschriften te voldoen en in de toekomst concurrerend te blijven, is optimalisatie van cruciaal belang. Innovaties die kosten verlagen en de capaciteit van schepen optimaliseren. Digitalisering opent een wereld van nieuwe mogelijkheden om precies dat te doen.

Reducing the carbon footprint of ferries and cruise ships
8 november van 10:00 tot 13:30 uur, inclusief netwerklunch
Passagierscomfort en veiligheid, brandstofefficiëntie en duurzaamheid staan ​​bovenaan de cruise- en veerbootmarkt.Het energieverbruik van een schip levert een belangrijke bijdrage aan de CO2-voetafdruk van cruise- en veerbootmaatschappijen. In deze Europort Masterclass delen experts van zowel cruise- als ferrymarkten hun perspectief op het belang van duurzaamheid voor de groei van hun branche. Waarom is de CO2-voetafdruk belangrijk voor reders? En welke oplossingen op het gebied van aandrijving, energiebeheer en route-optimalisatie kunnen dit verminderen?

Wat kost het?

  • Het deelnametarief per Masterclass is €125,– excl. BTW.
  • Als je jezelf aanmeld voor alle vier de Masterclasses is er een speciale ‘all-in prijs’, €375, – excl. BTW.
  • Voltijd studenten kunnen deelnemen voor een lager tarief van €25, – excl. BTW per Masterclass.

Meer weten over ‘Short sea efficiency’

Meer weten over ‘Reducing Carbon’