Young NMT duikt in de superjachtbouw

Nederlandse superjachtbouwers en hun toeleveranciers zijn wereldwijd toonaangevend in de groeiende superjachtbouw. Young NMT duikt in deze bijzondere industrie, die steeds belangrijker wordt voor de Nederlandse scheepsbouwsector. Jachten worden alsmaar groter en de orderboeken zijn voor de komende jaren goed gevuld. De toekomst ziet er dus rooskleurig uit, maar naast kansen, kan de grote vraag naar jachten ook uitdagingen opleveren in de productie en toeleverindustrie van superjachtbouwers.

Tijdens het webinar op donderdag 10 februari delen superjachtexperts Tom de Vries (Managing director bij Koninklijke De Vries Scheepsbouw) en Ralph Dazert (Head of intelligence bij SuperYacht Times) hun inzichten. Tom heeft meer dan 39 jaar ervaring in de jachtbouw en is verantwoordelijk voor de totale productie van Feadship-jachten in Aalsmeer, Makkum, Papendrecht, Moordrecht en Leiden. Ralph weet in zijn rol als Head of Intelligence bij hét jachtmedium, SuperYacht Times, alles wat er te weten valt over de internationale superjachtmarkt.

Het webinar vindt plaats op donderdag 10 februari van van 16 tot 17 uur via Zoom. Alle young professionals die werkzaam zijn bij lidbedrijven van NMT zijn van hart welkom.

Klik hier om je in te schrijven.