Zet je in voor een schoon strand tijdens de maritieme etappe van de Beach Cleanup Tour 2021

In de eerste twee weken van augustus organiseert Stichting De Noordzee wederom de Boskalis Beach Cleanup Tour, waarbij met duizenden vrijwilligers de Noordzeekust wordt opgeruimd. Houd jij ook van een schoon strand? Steek dan de handen uit de mouwen tijdens de maritieme etappe op vrijdag 13 augustus a.s.!

Platform Schone Scheepvaart organiseert dit jaar opnieuw de maritieme etappe, die plaatsvindt bij strandpaviljoen Willy Zuid in Katwijk. Ontmoet collega’s uit de maritieme sector en maak tegelijkertijd het strand schoon. De gehele dag zal, mede i.v.m. corona, zo veel mogelijk buiten plaatsvinden. Van 16.00 tot 18.00 uur vindt een afsluitende borrel plaats bij het strandpaviljoen.

Meld je aan en krijg meteen een tijdslot en QR-code per mail. Daarmee kun je je op 13 augustus aanmelden bij de Beach Cleanup Tour stand bij het strandpaviljoen. Dit zal waarschijnlijk zijn van 10.30-11.00 uur of van 11.00-11.30 uur.

Vast begin- en eindpunt

I.v.m. corona is er dit jaar een vast uitgiftepunt, namelijk bij het strandpaviljoen, en wordt er een groot stuk strand afgezet dat schoongemaakt kan worden. De etappe loopt dus niet van A naar B, maar het begin- en eindpunt is deze keer hetzelfde. Overige praktische informatie is beschikbaar op de website en uiteraard ter plaatse.

Het aanmelden voor de maritieme etappe kan op de volgende manier:

  1. Via deze link kom je direct op de pagina van de etappe
  2. Klik op de gele balk ‘inschrijven’
  3. Klik op het groene balkje ‘registreer’
  4. Klik op ‘promotiecode invoeren’ (bovenaan, in het blauw)
  5. Voer de promotiecode ‘scheepvaart’ in en klik op Toepassen
  6. Meld je aan voor de aanmeldtijd 10.30-11.00 uur of 11.00-11.30 uur

Netherlands Maritime Technology (NMT) is, net als Stichting de Noordzee, partner in Platform Schone Scheepvaart. Het doel van het Platform Schone Scheepvaart is het reduceren van emissies van schepen op een wijze die de concurrentiepositie en bedrijfsvoering van de Nederlandse maritieme sector ten goede komt of niet schaadt. Het uitgangspunt van het platform is dat milieu en economie samen kunnen en moeten gaan.