Cities of Opportunities presenteren zich op het NMT Holland Paviljoen tijdens Offshore Energy 2019

Tijdens de Offshore Energy Exhibition & Conference (OECC) van 7-9 oktober 2019, zijn de Cities of Opportunity Kuala Lumpur, Warschau, Mexico City en München vertegenwoordigd in de NLinBusiness stand in het Holland Paviljoen. De steden kunt u ontmoeten in de stand, maar geven ook allen presentaties over de offshore kansen in hun stad en regio. Zet de tijden in uw agenda en mis de presentaties niet!

Meer informatie

Ontmoet de NL Business Hubs

De stand van NLinBusiness met deze NL Business Hubs is te vinden op het Holland Paviljoen van NMT, standnummer 1.000 D5. Vertegenwoordigers van de lokale handelskamers in deze steden zijn veelal zelf aanwezig in de stand om vragen te beantwoorden over de kansen in de Offshore Energy sector in hun land en regio.

Mexico Networking Breakfast

Holland House Mexico, NLinBusiness, de Nederlandse Ambassade in Mexico en IRO nodigen jou ook uit voor een netwerkontbijt tijdens Offshore Energy 2019. Het onderwerp van het ontbijt zal zijn: ‘De invloed van Mexico’s productietoename op de zakelijke kansen voor Nederlandse bedrijven’. Het ontbijt vindt plaats op dinsdag 8 oktober van 08.00 – 10.00 bij ‘The Roast Room’. Om de hoek van de RAI. Klik hier voor meer informatie over dit ontbijt.

Presentaties in de Holland Lounge

Verspreid over de twee dagen geven de steden ook een korte presentatie in de Holland Lounge om hun kennis te delen en bezoekers en deelnemers te enthousiasmeren voor hun land.

Dinsdag 8 oktober

10.30 – 11.00 uur
‘Investment Opportunities in Asia’s Oil & Gas Hub and Energy Industry’
Malaysian Dutch Business Council (MDBC)

15.00 – 15.30 uur
‘The impact of Mexico’s production push on business opportunities for Dutch companies’
Holland House Mexico

Woensdag 9 oktober

10.30 – 11.00 uur
‘How innovative exporters can tap into the chances on the growing Polish home market’
Netherlands Polish Chamber of Commerce (NPCC)

Geïnteresseerd?

Deelname aan één of meerdere van deze sessies is kosteloos en registreren is niet nodig. Zorg dat je op de aangegeven tijd in de Holland Lounge aanwezig bent, stand nummer 1.000.
In de Holland Lounge staat de koffie voor u klaar!

Meer informatie

Kijk voor meer informatie over de business hubs ook op de website van NLinBusiness. Of neem voor meer informatie contact op met Joëlla Lucas.