Door Welkomstbijeenkomst bekend met aanbod NMT

In één ochtend in sneltreinvaart horen wat NMT allemaal voor jouw bedrijf kan betekenen. Dit hebben een kleine 20 afgevaardigden van nieuwe leden en een paar nieuwe contactpersonen bij bestaande leden vrijdagochtend 1 juni jl. ervaren tijdens de NMT Welkomstbijeenkomst.

Meer informatie

In een persoonlijke setting hebben de nieuwe leden kennis gemaakt met elkaar en met de medewerkers van NMT. Persoonlijk de leden leren kennen en weten wat hun standpunten en hun behoeftes zijn, is voor NMT het vertrekpunt voor al haar activiteiten. Uiteraard stond het geven van informatie over de activiteiten van de vereniging ook op het programma.

De bijeenkomst werd wederom goed gewaardeerd. Diverse deelnemers noemden het een efficiënte wijze om veel te horen over de mogelijkheden binnen NMT en konden direct netwerken met de andere nieuwe leden.

Ook nieuw binnen de vereniging? Noteer dan alvast 2 november 2018 in je agenda, dan vindt de volgende NMT Welkomstbijeenkomst plaats. Interesse om deze bijeenkomst bij te wonen kun je doorgeven via members@maritimetechnology.nl. Je ontvangt dan te zijner tijd een uitnodiging.