Drie leden delen ultieme tip om het meest uit een beursdeelname te halen

Op de lange termijn gloort er hopelijk wat licht aan het einde van de ‘coronatunnel’. En dan kun je maar beter voorbereid zijn! NMT sprak met drie ondernemers uit haar ledenbestand over de beurs Europort 2021. Dé toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen, die eind volgend jaar plaatsvindt van 2 t/m 5 november 2021. Het aankomende NMT Magazine in december staat grotendeels in het teken van een vooruitblik op deze beurs. Hierbij vast een klein inkijkje in de ultieme tip van KROHNE Netherlands, JRC/Alphatron Marine en Bender Benelux BV om het meeste uit hun beursdeelname te halen.

Louis Potdevin, Branchemanager Marine Industrie bij KROHNE Netherlands: “Wat mij betreft draait het om persoonlijke benadering. Zowel in het uitnodigingstraject als op de beursstand. Maak zichtbaar wat je voor de maritieme industrie kan betekenen!”.

Jeroen Kortsmit, Group General Manager Key Accounts bij JRC/Alphatron Marine: In mijn optiek is het belangrijkste een goede registratie en opvolging van klanten en prospects. Heel vaak komt het voor dat er makkelijk wordt gedacht over de periode na de beurs maar dan moet juist het gezaaide geoogst worden.” 

Mike Luijten, Sales Engineer Maritime & Offshore, Industry, Renewable Energy bij Bender Benelux BV, tenslotte: Onze ultieme tip is het interactief voeren van gesprekken met elke bezoeker. Ook denken wij aan een manier om online bezoeken te realiseren via een Q&A live-stream, dit voornamelijk omdat de COVID-19 richtlijnen voor de toekomst nog erg onduidelijk zijn.” 

Meer weten over de beurs Europort? Kijk hier voor meer informatie. NMT organiseert op de beurs een tweetal Holland Paviljoens. Het Holland Paviljoen in hal 1 is volgeboekt, in hal 8 is nog plaats. Klik hier voor meer informatie.