Drie redenen om erbij te zijn; Marintec 2019

Marintec 2019 is nog ver weg, maar meld je je nú aan dan verzeker je jouw bedrijf van een uitstekende plaats in het Holland Paviljoen. We geven je drie redenen om deel te nemen aan Marintec 2019;

Meer informatie

1. Al veertig jaar slaagt de beurs erin tienduizenden relevante bezoekers naar de beurs te trekken. In 2017 maar liefst 65.096 bezoekers uit 91 landen! Verwelkom vele (potentïele) klanten in jouw stand.

2. De Chinese scheepsbouw ligt weer op koers sinds eind 2017. In China worden tegenwoordig zeer diverse soorten schepen gebouwd. Ook is China sinds kort actief in de bouw van grote veerboten. Kansen genoeg. Verkoopt jouw bedrijf kwalitatief hoogwaardige en innovatieve maritieme producten of diensten? Daarmee kun je zeker indruk maken in China!

3. Heerlijk ontzorgd deelnemen via het Holland Paviljoen van NMT. Na een lange reis is het geweldig om te kunnen rekenen op de vergaande support die je ontvangt via het Holland Paviljoen. Het turn-key beursconcept, wifi, verse koffie en een opvallend Nederlandse uitstraling. Laat de bezoekers maar komen!

Meer informatie & Inschrijven

Klik hier voor meer informatie over o.a. de deelnamekosten en het Holland Paviljoen en om direct in te schrijven. Bij vragen neem contact op met Marjan Lacet, Trade Promotion Manager, via T 088 44 51 022 of E lacet@maritimetechnology.nl.