Early Bird ticketverkoop Offshore Energy Exhibition & Conference 2022 gestart!

De ticketverkoop van Offshore Energy Exhibition & Conference (OEEC) 2022 is gestart. Vanaf nu kun je je registeren voor Europa’s toonaangevende beurs en conferentie voor de gehele offshore energiesector. Op 29 & 30 november zijn in RAI Amsterdam duizenden offshore professionals en honderden exposanten aanwezig. Wil jij daar één van zijn, ga dan naar registration.offshore-energy.biz om je te registreren. Tot 24 juni ontvang je 25% early bird korting op een toegangsticket. Gebruik de code: EARLYBIRD.

Meer informatie

Centrale rol

Energie en energietransitie halen dagelijks de krantenkoppen. Of het nu gaat om het bestrijden van klimaatverandering of buitenlandse afhankelijkheid, energie speelt een centrale rol in de wereld. Al meer dan 15 jaar verbindt OEEC de verschillende offshore sectoren: van olie & gas tot offshore wind, hydrogen en marine energie en geeft daarmee de energietransitie een thuis. Een beursvloer met meer dan 450 toongevende bedrijven uit de industrie, handelsmissies en paviljoenen maakt OEEC een niet te missen evenement voor alle professionals uit de offshore energie sector.

De toekomst van offshore energie Opinieleiders, industrie-experts en onderzoekers komen samen om kennis te delen en de laatste trends te bespreken. Van specifieke presentaties over baanbrekende ontwikkelingen tot het vertalen van wereldwijde trends naar de offshore-sector. Het inhoudelijke programma gaat in op recente ontwikkelingen, maar belicht ook belangrijke drivers van verandering. Er is aandacht voor innovaties als waterstof en floating wind. Hernieuwbare energiebronnen zoals offshore wind, wave en getijdenenergie en zonne-energie komen aanbod, samen met de maritieme industrie en fossiele energie.

Netwerken & Matchmaking Naast de beursvloer zijn er tal van netwerkmogelijkheden zoals networking drinks, een stage met een live studio, diverse area’s zoals een Hydrogen en een Marine Energy paviljoen en voor alle bezoekers is er een matchmaking tool beschikbaar waardoor één-op-één meetings en rondetafel sessies mogelijk zijn. Ook de Nederlandse overheid zal dit jaar weer een side programma organiseren met masterclasses en workshops.

Meer informatie

Informatie over OEEC vind je op de event website. Je kan je daar ook met een Early Bird ticket registeren en het volledige conferentieprogramma inzien. Offshore Energy Exhibition & Conference wordt georganiseerd door Navingo.

Wij heten je van harte welkom op de OEEC 2022!