Bangladesh en USA, de Members Only exportactiviteiten van NMT in maart

March 4 2021

De exportpromotie van NMT gaat, ondanks de reisbeperkingen door Covid-19, gewoon door. Via de LISA Community organiseren we regelmatig Maritime MeetUps met werven en andere bedrijven in het buitenland. Bekijk hier het overzicht van de aankomende evenementen om jouw exportactiviteiten te bevorderen.

18 maart: uitleg LISA Community

Heb je nog weinig ervaring met LISA en wil je graag weten wat voor opties en mogelijkheden het biedt? Sluit dan aan op 18 maart om 15.00 uur. Klik hier voor meer informatie.

23 maart: Ontdek de marktkansen van Bangladesh

NMT organiseert deze online sessie, in samenwerking met Ambassadeur M. Riaz Hamidullah, die je meer vertelt over Bangladesh. Ook zijn 3 scheepswerven aanwezig: Western Marine Shipyard, Khulna Shipyard & Karnaphuli Shipbuilders. Klik hier voor meer informatie.

25 maart: Maritime MeetUp Seabulk (USA)

Op donderdag 25 maart om 16.00 uur is de Amerikaanse scheepseigenaar SeaBulk uitgenodigd voor een Maritime MeetUp om in contact te komen met Nederlandse maritieme toeleveranciers. Tijdens deze MeetUp krijgen deelnemers de kans om kennis te maken met Seabulk, vragen te stellen en mee te discussiëren. Ook benieuwd naar de Amerikaanse markt en wat de komst van President Biden voor veranderingen met zich mee brengt op het gebied van de Jones Act? Mis de Maritime MeetUp dan niet! Klik hier voor meer informatie.

Ervaringen met LISA

De afgelopen tijd zijn er al meerdere Maritime MeetUps georganiseerd in LISA. Uit de reacties van de deelnemers horen we positieve geluiden over de resultaten van de Maritime MeetUps. "Another great opportunity to meet Asia companies without travel. CIMC is such a large company I wouldn’t have known where to start. Thank you Marjan and Cheng Ao for sharing. Great to see how CIMC is developing into Renewable Energy and offering us the chance to be part of this." - Ronald Epskamp, Manager Business Unit Maritim bij Bachmann electronic, na de Q&A sessie met Mr. Cheng Ao van Yantai CIMC Raffles Offshore Ltd. “Het was een interessante sessie op het LISA platform over Maleisië/Zuid Oost Azië, met Mr Nazery Khalid als spreker. Het was prima georganiseerd door Marjan Lacet. Enerzijds informatief over de markt en de regio en anderzijds goed om nieuwe contacten op te doen en bestaande contacten aan te halen. De eerste online vervolgafspraken zijn inmiddels gepland. Het was een goede match voor Centraalstaal, aangezien we in verre gebieden vooral pitchen op specifieke markten. Deze sessie sloot daar volledig op aan.” - Sytse Bijma, Sales Director bij Centraalstaal na de Q&A sessie over Maleisië. “Het was een erg interessante sessie om bij te wonen, vooral omdat VDL AEC Maritime momenteel nog geen directe commerciële activiteiten heeft in Maleisië. De sessie gaf waardevolle informatie over de Maleisische maritieme markt. Door de interactieve houding van alle deelnemers van de sessie konden we nieuwe connecties maken die we in de toekomst kunnen benutten. VDL AEC Maritime zal toekomstige evenementen zeker bijwonen!” -  Marvin Hollje, Sales Manager bij VDL AEC Maritime na de Q&A sessie over Maleisië.

Meer informatie en aanmelden voor volgende sessies

Ben je lid van NMT en wil je ook op de hoogte blijven van de marktkansen in andere landen? Maak dan een gratis account aan bij LISA en volg de online sessies. Neem voor meer informatie over exportpromotie, LISA en exportactiviteiten contact op met de Trade Promotion Managers van NMT: Joëlla Lucas voor activiteiten in Europa, USA of Midden Oosten via T: +31 (0)88 – 445 10 24 of E: lucas@maritimetechnology.nl Marjan Lacet voor activiteiten in Azië via T: + 31 (0)88 – 445 10 22 of E: lacet@maritimetechnology.nl