Gezocht: Actueel maritiem beeldmateriaal voor diverse publicaties van NMT

Voor diverse publicaties, waaronder het NMT Magazine, Sectorjaarverslag 2020, een internationale promotiefilm voor de Nederlandse maritieme sector en om te gebruiken in het trainingsmateriaal van de – binnenkort vernieuwde – training Scheepsbouw voor niet-scheepsbouwers, is Netherlands Maritime Technology (NMT) op zoek naar actuele, maritieme foto’s en filmmateriaal. Denk hierbij aan beeldmateriaal binnen de volgende thema’s:

📷 Innovatie📷 Duurzaamheid📷 Mens & Techniek📷 Schepen (recent opgeleverd)📷 Schepen in aanbouw 📷 Megajachten📷 Scheepsreparatie📷 Automatisering (lasrobots e.d.).

Stelt jouw bedrijf beeldmateriaal beschikbaar?

Geweldig, stuur het materiaal in voor het einde van januari, uiteraard in high resolution. De foto’s en filmfragmenten worden in geen geval zonder toestemming verstrekt aan derden. Mocht hiervoor een verzoek binnenkomen dan wordt contact opgenomen met het desbetreffende bedrijf, voordat eventueel tot uitwisseling wordt overgegaan. Let erop dat het materiaal dat aangeleverd wordt wel door NMT rechtenvrij mag worden gebruikt voor de genoemde doeleinden.

Aanleveren

Stuur het beeldmateriaal naar Jeanine Kwakernaak, Communications Advisor bij NMT via E kwakernaak@maritimetechnology.nl. Dank!