Ideecafé: Emissieloos vervoer over vaarwegen. Jouw bijdrage telt!

Verbeteren van de luchtkwaliteit, minder verbruik van brandstof, bereiken van een duurzame transportketen. Er zijn meerdere redenen om vervoer over de Nederlandse binnenwateren te verduurzamen.

Meer informatie

Voor verschillende vormen van vervoer over water, zoals binnenvaart maar ook personenvervoer, wordt gezocht naar zero-emissie alternatieven voor de huidige energieopslag in diesel. Deze vormen moeten passen bij het transport, veilig zijn en qua prijsniveau concurrerend zijn met de huidige oplossingen.

Op donderdag 18 januari 2018 organiseren InnovationQuarter, Netherlands Maritime Technology en EICB een ideecafé, waarin je als ondernemer gelegenheid krijgt jouw project te pitchen. Ben je op zoek naar samenwerkingspartners? Wil je kennis delen? Of ben je op zoek naar dat laatste stukje informatie? Schroom dan niet om het podium te pakken!

Praktische informatie

Datum: Donderdag 18 januari 2018

Tijd: Van 15.00 tot 17.00 uur

Locatie: Duurzaamheidsfabriek, Leerparkpromenade, Dordrecht

Deelname is kosteloos, maar aanmelden is wel verplicht.

Organisatie

Partners zijn InnovationQuarter, Netherlands Maritime Technology, EICB en de Duurzaamheidsfabriek.  Het ideecafé wordt mede mogelijk gemaakt door het regionale samenwerkingsverband Maritime Delta.

Klik hier voor meer informatie en om je aan te melden voor het seminar