LISA Community organiseert eerste Summit op ss Rotterdam

Na een succesvolle online editie in april 2021, maken reders, toeleveranciers en werven zich op voor een uniek klant- en netwerkevenement op het voormalige vlaggenschip van de Holland America Line, de ss Rotterdam, op 7 en 8 oktober 2021.

Klantenevent

De LISA Summit 2021 stelt reders in staat om betrouwbare leveranciers te ontmoeten. En het mooiste is: hun klanten zijn er ook. Dus geen brochures, presentaties of sales pitches, maar professionals uit de sector die praktijkervaringen delen. Er is geen betere manier om potentiële partners te ontmoeten en te beoordelen.

Het belang van leveranciers

Betrouwbare leveranciers zijn van onschatbare waarde voor elke reder. Schepen kunnen niet varen zonder de apparatuur, diensten en ondersteuning van leveranciers. Maar het vinden van de juiste partner is niet eenvoudig. Het kost niet alleen tijd, geld en energie, het brengt ook risico’s met zich mee voor de continuïteit van de bedrijfsvoering.

Next level

“The Summit is een nieuwe stap naar effectieve, waardevolle en leuke zakelijke evenementen”, vertelt Gert Jan Huisink, oprichter van 1 OCEAN, de drijvende kracht achter de LISA Community. Zakenpartner Pelle de Jong vult aan: “In de geest van de Community wordt dit evenement samen met de deelnemers tot stand gebracht, wat uniek is in onze branche. Daarnaast gebruiken we de LISA App voor, tijdens en na het evenement om deelnemers te verbinden, ervaringen te delen en elkaar te helpen succesvol te zijn in onze sector.”

Gelimiteerd en exclusief

De Summit staat open voor elke leverancier of scheepswerf, maar de beschikbaarheid is beperkt om de juiste setting en sfeer te garanderen. “Gezamenlijk hopen we een nieuwe standaard neer te kunnen zetten en het is geweldig om daarbij te mogen zijn. We verwelkomen NMT-leden om ook deel te nemen, zij zijn de beste in de sector”.