Neem deel aan de Indonesia Maritime Expo 2019

Van 16 tot 18 oktober 2019 organiseert Netherlands Maritime Technology een Holland Paviljoen op de Indonesia Maritime Expo in Jakarta. Dit paviljoen staat pal naast de Indonesische redersvereniging (INSA) en de Indonesische scheepsbouwvereniging (IPERINDO). Onder andere MARIN, Damen Shipyards, Royal IHC, Hydromaster Propulsion en CSI Control Systems hebben al aangegeven deel te nemen aan de Indonesia Maritime Expo. Maar er is nog plek voor meer deelnemers. Klik hier voor meer informatie of om je gelijk aan te melden.

Marktkansen in Indonesië vergroten

De eerder genoemde bedrijven doen allen mee met ‘Partners for International Business Indonesië’ (PIB). Dit is een programma om over een periode van 3 jaar (2019-2021) gezamenlijk de marktkansen in Indonesië te verkennen en te vergroten. Ook hier kun je als NMT-lid nog aan deelnemen. Kijk hier voor meer informatie.

Voorafgaand een handelsmissie naar Surabaya, Jakarta en Banten

NMT is momenteel ook een handelsmissie naar Surabaya, Jakarta en Banten aan het voorbereiden. Deze missie zal voorafgaand aan de beurs plaatsvinden. Er zullen verschillende scheepswerven en relevante maritieme stakeholders bij de Indonesische overheid en het bedrijfsleven worden bezocht. Hierover volgt later meer informatie.

Wil je meer informatie over de Indonesia Maritime Expo of over de daaraan voorafgaande handelsmissie? Neem dan contact op met Marjan Lacet.