NIEUW: NMT en Online Community LISA gaan partnerschap aan

NMT organiseert jaarlijks meerdere Holland Paviljoens op beurzen en handelsmissies om haar leden te ondersteunen met exportactiviteiten. Helaas kunnen beurzen en handelsmissies nu geen doorgang vinden vanwege COVID-19. Om leden toch in contact te brengen met elkaar en (potentiële) klanten is NMT een samenwerking gestart met de Online Community LISA.

Over LISA

LISA brengt gedreven professionals bij elkaar uit de maritieme industrie. Ze delen ervaringen en inzichten en leren zo problemen sneller en beter op te lossen én gezamenlijke kansen te benutten.

Met zoveel annuleringen en uitstel van beurzen en conferenties, is het tijd om de manier waarop bedrijven zich promoten te heroverwegen. LISA kan een cruciale rol spelen bij het genereren van nieuwe (inter)nationale contacten, leads en zakelijke kansen, met behulp van nieuwe tools die dit digitale tijdperk biedt.

NMT organiseert Maritime Meetups

Naast dat je zelf lid kan worden van LISA en je bedrijf extra kan promoten, helpt NMT haar leden via LISA om potentiële klanten direct te ontmoeten. Dit najaar start NMT met een serie Maritime Meetups. Tijdens deze Maritime Meetups nodigt NMT potentiële klanten uit om online kennis te maken met Nederlandse maritieme toeleveranciers en dienstverleners, met als doel nieuwe samenwerkingen te vinden.

Meer informatie

Wil je meer informatie over LISA en de Maritime Meetups? Sluit je aan bij de LISA Community via https://www.lisa.community/ en volg de pagina van Netherlands Maritime Technology.

Of neem direct contact op met  Joëlla Lucas (Trade Promotion Manager – NMT) via T: +31 (0)88 – 445 10 24 of E: lucas@maritimetechnology.nl.