Nieuwsgierig naar de toekomst van de baggerindustrie?

Kom dan donderdagmiddag 29 november 2018 naar het symposium ‘Toekomst van de Baggerindustrie’ in Rotterdam waar door wetenschappers en sprekers uit de sector een inkijk wordt gegeven in de toekomst van de Nederlandse en Belgische baggerindustrie. Aanmelden is nu mogelijk.

Programma

Wat maakt de Nederlandse en Belgische baggerindustrie zo bijzonder? En hoe maken we de sector toekomstbestendig? Tijdens het symposium presenteert hoogleraar Jan van den Ende, professor Management of Technology and Innovation bij de Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM), de resultaten van de gelijknamige studie ‘Toekomst van de Baggerindustrie’. In dit onderzoek wordt het belang en de dynamiek van dit unieke cluster beschreven vanuit bedrijfskundig perspectief.

Daarnaast komen diverse sprekers uit de industrie aan het woord. Zo schetst Dave van der Heyde (CEO van Royal IHC) zijn visie op het cluster vanuit het perspectief van een werf. Paul Verheul neemt u als COO bij Van Oord mee in de toekomst, vanuit de rol van aannemer en baggeraar.

Klik hier voor meer informatie