Whatsapp Image 2023 11 09 At 16.13.28

Belangrijk moment voor Eekels|TBI en Danfoss Drives tijdens Europort

10 november 2023

Donderdag was een belangrijke dag op Europort voor NMT-leden Eekels | TBI en Danfoss Drives. In hal 1 werden om 16.00 de officiële handtekeningen gezet onder een Raamovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Dit mooie moment vond plaats tussen de nieuwste iC7 frequentieregelaars van Danfoss Drives en met het prachtige schip Vertom Patty op de achtergrond. 

‘’Europort viel precies samen in de tijdlijn van deze samenwerking. Bij de twee stands verwijzen we ook heel veel naar elkaar. Het was een mooi moment om de ondertekening hier op de beurs te doen.’’ 

Het ondertekenen van de Raamovereenkomst is een logische stap. Op deze manier kunnen beide bedrijven hun kennis en kunde delen en zo de innovatie nog verder brengen. Eekels | TBI is gespecialiseerd op het gebied van elektrotechnische aandrijfsystemen, walstroomaansluitsystemen, marine automation systems en procesautomatisering. De expertise en ervaring van Danfoss Drives ligt onder andere bij ondersteuning in de totstandkoming van innovatieve projecten binnen de energietransitie. Samenwerking vormt hierin de essentie.  

’’De samenwerking is er al jaren. Om nu voor onbepaalde tijd aan te kunnen geven dat we samen partners zijn is heel mooi.’’