Pexels Meruyert Gonullu 6152151 (2)

Europort Istanbul is terug!

4 april 2024

Dé beurs die terug is van weggeweest: Europort Istanbul. Van 23 tot en met 25 oktober 2024 vindt deze beurs plaats in Yenikapi Istanbul Turkije.

Istanbul is het maritieme epicentrum van Turkije. In de regio’s rondom de beurslocatie vind je meer dan tachtig scheepswerven. In Istanbul maak je niet alleen kennis met (mogelijke) Turkse partners, maar door de ligging van het land komen er ook bezoekers uit Centraal-Azië, het Midden-Oosten en Europa. Dit is een kans die je niet wilt laten liggen.

 

Tijdens Europort Istanbul heb je de mogelijkheid om in contact te komen met spelers uit de sector die je nog niet kent. Ook is het natuurlijk een mooie gelegenheid om contacten die je al wel hebt opnieuw aan te halen en bekenden weer eens te zien. De faciliteiten zijn modern en erg gunstig ingericht en de shuttle naar de werven is niet alleen heel snel, maar ook nog eens gratis!

Als kers op de taart kun je, als je naar Europort Istanbul gaat, mee met NMT. Tijdens de beurs organiseren we -op locatie- een NL Paviljoen. Als je hiermee meegaat, heb je niet alleen ondersteuning van NMT tijdens de reis. Er wordt ook een netwerkreceptie georganiseerd, er is gezamenlijke PR en nog veel meer.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Joëlla Lucas via 088-4451024 of lucas@maritimetechnology.nl