Pexels Meruyert Gonullu 6152151 (2)

Gratis Fast Ferry naar Europort Istanbul vanaf Tuzla

6 maart 2024

Europort Istanbul, gepland van 23 tot en met 25 oktober in het Yenikapi Expo Center in Istanbul, wordt moeiteloos bereikbaar voor bezoekers vanuit de werven in Tuzla. Speciaal voor deze cruciale groep bezoekers biedt Europort een kosteloze Veerdienst aan. Binnen 45 minuten reis je tussen de werven in Tuzla en het Yenikapi Expo Center.

Het nieuwe Yenikapi Expo Center biedt moderne hallen, een uitstekend restaurant en voldoende parkeergelegenheid. Het is strategisch gelegen aan de Europese kant van Istanbul, met goede verbindingen naar de Internationale Luchthaven van Istanbul. De hoogtepunten van Istanbul liggen binnen handbereik. Bezoekers van de scheepswerven kunnen deze gemakkelijk bereiken met de veerdienst.

Dankzij de gekozen beurslocatie en de gratis te gebruiken veerdienst zijn we ervan overtuigd dat Europort Istanbul een drukbezochte beurs zal worden. Turkije is bovendien een bijzonder belangrijke markt voor scheepsbouw, waar momenteel veel activiteit plaatsvindt met betrekking tot nieuwbouw en renovatie. Daarom organiseert NMT hier een Nederlands Paviljoen! Kom je ook langs?

Meer info