Sycarav 19

Handelsmissie Duitsland 5 - 8 februari 2024

13 juli 2023

In de week van 5 – 8 februari 2024 organiseert NMT samen met het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Hamburg een handelsmissie naar Noord-Duitsland gericht op de jachtbouw. In 3 a 4 dagen tijd ontmoet je de belangrijkste spelers in de Jachtbouwindustrie van Duitsland. Een unieke kans om je netwerk te vergroten! Ga jij met ons mee?

Meld je aan

 

Voor wie? 
Middels een handelsmissie ontmoet je binnen een aantal dagen de juiste beslissingsbevoegde personen bij je potentiële klanten. Het is een ideale manier om je netwerk te vergroten wanneer je nog geen of weinig zaken doet met de jachtbouwindustrie in Duitsland.  
Maar ook als je juist je netwerk weer eens wil aanhalen is de handelsmissie uitermate geschikt om binnen een korte tijd iedereen weer te zien en te spreken.   

Kosten 
De kosten bedragen € 1.250,- per persoon voor leden van NMT en € 1.500,- per persoon voor niet-leden. Prijzen zijn excl. BTW en reis- en verblijfskosten.  

Deelnameprijs bestaat uit;  
- Verzorgen van een volledig programma met afspraken op hoog niveau 
- Vervoer ter plaatse 
- Profielenboekje 
- Netwerk receptie / diner  
- Presentje voor de bedrijven 

Meer info
Vind  meer informatie via deze link of neem contact op met Joëlla Lucas via lucas@maritimetechnology.nl of +31(0)884451024