EJ 20171109 3887 WEB 800X280

Offshore Energy Exhibition & Conference 2023

13 april 2023

De energietransitie verandert de offshore energy industrie. De toekomst is duurzaam en de ambities zijn hoog. De Nederlandse maritieme sector kan vanuit innovatie en ondernemerschap als geen een ander inspelen op deze ontwikkelingen. Tijdens Offshore Energy Exhibition & Conference 2023 komen verschillende markten die de offshore energy sector vormen, samen onder één dak. Het is hét event om te laten zien wat de maritieme sector kan betekenen om de duurzame toekomst op zee vorm te geven.

Dit jaar zal er door NMT echter geen NL paviljoen worden georganiseerd op OEEC. Dit omdat het event dit jaar plaatsvindt op 28 en 29 november in RAI Amsterdam, kort op de beurs Europort in Rotterdam. Beide beurzen zijn belangrijk en daarom zou NMT ook op beide beurzen graag groots uitpakken. Omdat beide beurzen kort na elkaar plaatsvinden is dit niet mogelijk.

Bedrijven als Damen, Holland Shipyards, Koedood, Veth Propulsion, PonPower, Neptune Marine hebben al geboekt voor editie 2023 van OEEC.  Daarnaast beschouwt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) OEEC als hét flagship evenement voor de offshore energiesector in Nederland. Ook dit jaar zal RVO een sterke aanwezigheid hebben tijdens het evenement met een inhoudelijk programma voor internationale delegaties en een groot paviljoen. Uiteraard zal NMT als supporting partner ook dit jaar het event blijven ondersteunen.

Interesse voor deelname aan Offshore Energy Exhibition & Conference?

Voor meer informatie over deelname mogelijkheden kunt contact opnemen met Ruud Aantjes (ra@navingo.com + 06 5532 5205). Hij en het rest van het sales team staan klaar om geïnteresseerden deelnemers een compleet ontzorgd pakket aan te bieden.