Presenteer je als partner van wind en water

7 april 2021

Onderneem je in de Offshore Windenergie en exporteer je vanuit Nederland? Dan kun je partner worden en een bedrijfsprofiel plaatsen op de website Wind and Water Works. Nederlandse offshore windenergie bedrijven krijgen er een marketinginstrument bij. Daarvoor wordt binnenkort een compleet vernieuwde en uitgebreide website windandwaterworks.nl gelanceerd. Doel van dit informatieportal is de Nederlandse offshore windenergie bedrijven met hun exportactiviteiten aan de wereldwijde windindustrie op één plek zichtbaar te maken.

Internationale branding

Bedrijven en stakeholders in de Nederlandse offshore wind krijgen de kans partner te worden van dit web portaal. Als partner presenteer je jouw bedrijf op je eigen bedrijfsprofielpagina. Ook kun je als partner relevant nieuws delen, bijdragen aan showcases, input leveren voor PIB-programma's en je aanwezigheid op internationale evenementen onder de aandacht brengen.

Tijdelijk gratis

Dankzij de steun van de Nederlandse overheid is partnerschap tot april 2022 gratis. Daarna zijn de jaarlijkse partnerkosten: ​​€ 395, - voor leden van aangesloten brancheorganisaties en € 495, - voor niet-leden. Voorwaarde: Bedrijven die in aanmerking komen voor partnerschap hebben een geregistreerd bedrijfsadres en KvK-registratie in Nederland.

Overheid stimuleert export

Het Wind and Water Works portaal is tot stand gekomen in samenwerking met de Nederlandse overheid (vertegenwoordigd door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland / RVO). NMT is hierbij betrokken en ook de brancheverenigingen NWEA (Nederlandse Wind Energie Associatie), IRO (Branchevereniging voor de Nederlandse Toeleveranciers in de Offshore Energie Industrie)), HHWE (Holland Home of Wind Energy) omarmen het initiatief. Bekijk de huidige website. Direct Partner worden? Ga naar het aanmeldformulier.