Nimble RPA Masterclass

Softwarerobots op kantoor, volg de Masterclass RPA

Event 15 juni 2023

Het gebruik van robots is tegenwoordig niet meer weg te denken in de maritieme productie. Van voorraadbeheer en laswerkzaamheden tot de vervaardiging van hoogwaardige technologische onderdelen, robots spelen een cruciale rol. Maar wist je dat deze robots ook rechtstreeks in de kantooromgeving kunnen worden toegepast? We hebben het hier over softwarerobots, die herhalende, repeterende taken kunnen uitvoeren en zelfs tot 80% van de taken op sommige afdelingen kunnen overnemen.

Inloggen in systemen, gegevens verwerken, bestanden bijhouden, ERP-mutaties maken & rapportages verzenden, bestanden ontvangen, beoordelen & doorsturen... Dit zijn slechts enkele voorbeelden van taken die een robot in de maritieme industrie kan uitvoeren. Ondanks de bekendheid en het gebruik van fysieke robots blijft de softwarerobot vaak onbekend. Dit terwijl het steeds moeilijker wordt om geschikt personeel te vinden.

Ben jij klaar om slimmer te werken, impact te maken en de wereld van Robotic Process Automation (RPA) te ontdekken? Volg dan de RPA Masterclass van Nimble. Deze masterclass biedt een uitgebreide uitleg over RPA en laat zien hoe deze waardevolle technologie kan worden toegepast in jouw organisatie. Onze ervaren RPA-experts zullen je begeleiden en je laten zien hoe je herhalende taken kunt automatiseren, zodat jouw personeel zich kan richten op taken die er echt toe doen. Dit zal niet alleen de werksfeer verbeteren, maar ook de efficiƫntie verhogen en fouten minimaliseren.

Ben jij benieuwd hoe dit precies in elkaar zit en wat RPA voor jouw organisatie kan betekenen? Volg dan de RPA Masterclass van Nimble Institute. Deze masterclass, gegeven door onze RPA-experts, geeft een uitgebreide uitleg over RPA en laat zien hoe RPA toegevoegd kan worden in jouw organisatie.

Details RPA Masterclass:

  • Voor wie? Iedereen die meer kennis wil over RPA en dit wil toepassen in de organisatie. Ben jij klaar om slimmer te werken, impact te maken en de wereld van Robotic Process Automation (RPA) te ontdekken?
  • Datum: 21 juni 2023 van 9:00 tot 17.00.
  • Locatie: Nimble Institute, van Harenspad 48 te Heerenveen.
  • Aantal deelnemers: Maximaal 12 (dus wees er snel bij!).
  • Prijs: Gratis voor ontvangers van deze nieuwsbrief :).

Deze Masterclass kan gevolgd worden door je in te schrijven via deze link.