2220

Vervolg op de workshop ‘Inleen buitenlandse arbeidskrachten’ op donderdag 22 juni aanstaande

16 mei 2023

Op 9 februari vond de goedbezochte NMT workshop ‘Inleen buitenlandse arbeidskrachten’ plaats met experts Tanja van der Pols-de Meza en Pieter Weijers. We geven graag een vervolg aan deze workshop door middel van een webinar op donderdag 22 juni aanstaande van 9-10 uur.

De workshop ‘Inleen buitenlandse arbeidskrachten’ gaf een goed inzicht in de (arbeids)juridische aspecten van de inleen van buitenlandse arbeidskrachten. Door de deelnemers is goed gebruik gemaakt van de na afloop geboden mogelijkheid om onderwerpen aan te leveren, die zij nog graag behandeld willen zien. Daaruit blijkt dat voor veel leden de praktijk van alledag weinig overzichtelijk is.

Een daarbij steeds terugkerend thema is, of het nu om de inleen van “handjes” gaat of het uitbesteden van werk, “het werken in de keten”. Welke verantwoordelijkheden en risico’s komen daarbij kijken en hoe kunnen we deze zo goed mogelijk in kaart brengen en afdekken? zijn vragen die steeds weer een rol spelen.

Het webinar van 22 juni geeft antwoord op die vragen en biedt bovendien de mogelijkheid voor deelnemers om zelf van tevoren casussen of vragen aan te leveren. Uiteraard zullen deze geanonimiseerd, of eventueel geclusterd, besproken worden, maar het geeft jou als lid de unieke mogelijkheid om jouw situatie inzichtelijk te krijgen. 

Schrijf je nu in voor de deelname aan dit members-only 

Deelnemen?
Het webinar is ‘Members only’ en kost €50,- per deelnemer.

Schrijf je in