Webinar Advanced Engineering Tools For Shipx

Webinar Advanced Engineering Tools for ShipX op dinsdag 16 mei

10 mei 2023

Word jij enthousiast van big data, stabiliteitskromme, golfweerstand, aanvaringskans en buigspanning? Dan ben jij de toekomstig specialist rondom bouwen, ontwerpen en analyseren van alles wat vaart. Als advanced engineer krijg jij inzicht en doe je kennis op rondom ontwerp- en analysegereedschappen voor de maritieme wereld. Het Maritiem Instituut Willem Barentsz locatie Leeuwarden biedt de minor en gelijknamige cursus Advanced Engineering Tools for ShipX aan, voor iedereen die deze kennis wil opdoen.

Via deze link neem je direct deel aan het webinar op dinsdag 16 mei om 19:30 uur en ontdek welke kansen er voor jou liggen. Bewaar deze uitnodiging daarom goed!

Waarom kiezen voor deze minor of cursus?

Tijdens deze minor of cursus krijg je inzicht in geavanceerde ontwerp- en analyse-gereedschappen van de afgelopen decennia. Je doet kennis op waar je je hele carrière profijt van hebt. De lesstof gaat over de achtergrond en de grotere verbanden. In het geval van de cursus: dit is goed te combineren met werk en privé door fysieke en online lessen.

Programma

De minor en cursus bestaan uit 7 modules die je zowel los als als één geheel kunt volgen. Alle modules worden afgesloten door een toets in de vorm van een opdracht. De modules zijn:

  • Programming in Python
  • Numerical methods in engineering
  • Optimization methods
  • Data and shape modelling
  • Computational Fluid Dynamics
  • Proeven aan data science
  • Research assignment

Tijdens het webinar geven wij je graag een aantal voorbeelden uit de verschillende modules. Daarnaast is er ruimte om zelf vragen te stellen, bijvoorbeeld over de tijdinvestering, de kosten van de cursus, vragen over inschrijving en andere vragen.

Contact

Mocht je in de tussentijd vragen hebben of alvast in gesprek willen over jouw persoonlijke situatie? Neem dan contact op met Jan de jonge via jan.de.jonge@nhlstenden.com.