Pexels Sangay Lama 5309285 800X280

Wegens grote vraag extra stands beschikbaar Kormarine 2023!

13 april 2023

Van 24 t/m 27 oktober 2023 organiseert NMT weer een NL Paviljoen op Kormarine in het Bexco beursgebouw in Busan. Onze Trade Promotion Manager, Evy Menheere, krijgt veel vragen binnen over de beschikbaarheid van de stands op het NL Paviljoen. Daarom heeft ze besloten om een aantal stands aan het NL Paviljoen toe te voegen. Wil je ook jouw zakelijke kansen onderzoeken of vergroten op de Koreaanse markt? Dan is dit je kans!

Kormarine is Korea’s belangrijkste tweejaarlijkse vakbeurs wat betreft Shipbuilding, Marine (Naval & Defence), Offshore en Oil & Gas. In 2019 deden er in totaal 835 exposanten mee uit 45 landen en trok in totaal 38.253 bezoekers.

Zuid Korea is een groot scheepsbouwland en heeft het grootste orderboek met betrekking tot commerciële zeeschepen na China. Er zijn kansen voor Nederlandse leveranciers en kennisinstituten, bijvoorbeeld door het creëren van een win-winsituatie. Nederlandse bedrijven kunnen inspelen op gebieden waar Koreaanse bedrijven technologisch achterblijven, voornamelijk op het gebied van duurzaamheid, uitstoot, digitalisering van systemen en autonoom varen.

Kijk hier voor meer informatie over Kormarine.

Voor meer informatie, neem contact op met Evy Menheere, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 014 of E menheere@maritimetechnology.nl