Winnars MAG 2022

Win jij een Maritime Award in 2023?

23 februari 2023

Dit jaar worden weer de vijf prestigieuze Maritime Awards uitgereikt. Reders, scheepswerven, toeleveranciers, studenten en ontwerpers komen voor een Award in aanmerking wanneer ze hun meerwaarde voor de Nederlandse maritieme wereld hebben aangetoond of een inspirerend voorbeeld van innovatiekracht binnen de sector zijn. Dit jaar zijn de prijzen vernieuwd en niet meer zichtbaar verbonden aan een specifieke organisatie. Feestelijke uitreiking De 17e editie van het Maritime Awards Gala vindt plaats op maandag 6 november. Dit keer worden de prijzen op een spetterende manier uitgereikt in Ahoy Rotterdam. Meld je aan Aanmelden voor de Maritime Awards is vanaf nu mogelijk. Klik op de naam van één van de prijzen voor meer informatie.

  • De Maritime Ship of the Year Award (voorheen KNVTS Schip van het Jaar-Prijs) wordt toegekend aan een in Nederland ontworpen en (af)gebouwd schip. Centraal staat de mate waarin ontwerp, technologie, veiligheid, bouw en economische betekenis samenkomen in één vernieuwend schip. Aanmelden kan tot en met 14 april.
  • De Maritime Innovation Award is de prijs die wordt uitgereikt aan de grootste maritieme innovatie van het afgelopen jaar. Het kan gaan om een productinnovatie, dienstinnovatie of een bedrijfsprocesinnovatie. Aanmelden kan tot en met 19 mei.
  • De Maritime Talent Award is de prijs voor recent afgestudeerden en promovendi. Centraal staat de vraag in welke mate hun onderzoekswerk of ontwikkelingsresultaat toonaangevend is en potentie heeft voor toepassing binnen de Nederlandse maritieme sector. Aanmelden kan tot en met 1 juni.
  • De Maritime Security Award is de prijs voor studenten die hun onderzoek hebben verricht op het gebied van security binnen maritieme onderdelen van de Nederlandse overheid. Het onderzoek moet kunnen leiden tot nieuwe inzichten, concepten of innovaties voor de verbetering van de veiligheid op zee. Aanmelden kan tot en met 1 juni.
  • De Maritime Achievement Award is de prijs voor een maatschappelijke erkenning van een maritieme prestatie. Centraal staat de vraag welke ontwikkeling de grootste toegevoegde waarde voor Nederland heeft gehad en/of een visitekaartje voor Nederland als maritiem land is. Aanmelden kan tot en 14 met april.

Twijfel niet en schrijf in!