2Rd048d China Shipping Def Min

Handelsmissie Smart and Green Shipping China

Handelsmissie 30 juni - 5 juli 2024

Bent u actief in de groene en slimme scheepvaart? En wilt u zakendoen in China? Neem dan deel aan deze handelsmissie naar China. Meld u aan vóór 26 april 2024. Meld je aan

Voor wie?

 

Deze missie is interessant voor mkb'ers in de maritieme maakindustrie. Denk hierbij aan toeleveranciers voor duurzame scheepsbouw, naval architects, engineers.Deelname is vooral interessant voor wie actief is op de volgende thema's rond transport van personen en goederen over het water:

  • veiliger maken, m.b.v. detectie- en waarschuwingssystemen voor olievervuiling, detectie op afstand, etc;
  • schoner maken door duurzame energiebronnen toe te passen, efficiënter brandstof te verbruiken, energiezuinige diesel motoren, hydrofoil technologieën en energiezuinige vintechnologieën;
  • lslimmer maken door intelligente navigatiesystemen, zoals autonome detectie, besluitvorming over vermijding van aanvaringen met schepen, besturen op afstand, intelligente routeplanning en ondersteuning van navigatie.

Bent u een ondernemende vrouw met internationale ambities? De overheid zet zich in voor meer diversiteit en moedigt daarom ook specifiek vrouwelijke ondernemers aan om de internationale stap te maken via de Groei over Grenzen campagne. Bedrijven die internationaal zakendoen zijn namelijk productiever, innovatiever en succesvoller. Door mee te gaan met deze missie breidt u uw netwerk uit en vergroot u uw internationale kansen.

Deelname en Kosten:

 

Deelname kost € 500 exclusief btw per organisatie (maximaal 2 personen). Aanmelden kan tot en met 26 april 2024. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.Deelnemers moeten passen binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus van deze handelsmissie. Aanmelding en automatische ontvangstbevestiging hiervan betekent daarom niet automatisch toelating tot de handelsmissie. U ontvangt een definitieve bevestiging van uw deelname van de projectleider na sluiting van de aanmeldperiode.

Meer weten?

 

Heeft u vragen over deze handelsmissie, neem dan contact op met:Marius Koops, Business development coördinator ChinaE: Marius.koops@rvo.nl

Organisatie:

 

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert deze handelsmissie samen met de Nederlandse Ambassade, RotterdamPartners, Netherlands Maritime Technology en het economisch netwerk in China. Ook een raamcontractant werkt mee. Dit doen wij voor het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

 

 

Overtuigd? Meld je dan aan