Indonesie 2 E1557316568652 800X280

Indonesia Maritime Expo 2023 – Jakarta

Beurs 17 - 19 oktober 2023

Van 17 tot 19 oktober 2023 organiseert Netherlands Maritime Technology een NL Paviljoen op de Indonesia Maritime Expo in Jakarta. Meer informatie een aanmeldmogelijkheid volgt binnenkort. Meld je aan

Let op! Alle geplande NL Paviljoens en handelsmissies gaan door onder voorbehoud van de maatregelen rondom Corona in Nederland en het land van de activiteit. De medewerkers van Trade monitoren steeds de ontwikkelingen en houden deelnemers hiervan op de hoogte. Voor vragen kun je terecht bij Joëlla Lucas of Evy Menheere.

‘Partners for International Business Indonesië’ (PIB)

Als potentieel interessant scheepsbouwland hebben in 2018 zeven Nederlandse bedrijven, RVO en NMT hun handtekening gezet onder het convenant Partners for International Business (PIB): Shipbuilding Cluster Indonesia. Dit is een programma om over een periode van 3 jaar (2019-2021) gezamenlijk de marktkansen in Indonesië te verkennen en te vergroten.

Deelname is inclusief

  • Standbouw inclusief uiting van je bedrijfslogo en -naam
  • Standinventaris, elektra en verlichting
  • Gezamenlijke centrale lounge met catering (inclusief lunch)
  • NL netwerkreceptie
  • Aanbod NMT reis- en transportarrangement
  • Gezamenlijke PR
  • WiFi beschikbaar in het NL Paviljoen
  • Ondersteuning vanuit NMT

Kosten

Leden: €750 per m2 exclusief BTW en reis- en verblijfskosten
Niet-leden: €850 per m2 exclusief BTW en reis- en verblijfskosten
Er geldt een minimale afname van 9 m2 per bedrijf.

Meer informatie

Voor meer informatie, neem contact op met Evy Menheere, Trade Promotion Manager bij NMT via T 088 44 51 014 of E menheere@maritimetechnology.nl

Subsidie voor mkb’ers; Support International Business (SIB) - Collectieve Activiteit

Mogelijk komt uw bedrijf in aanmerking voor de SIB Subsidie Collectieve Activiteit. Met deze regeling kunt u verschillende activiteiten bij het internationaal zakendoen (deels) financieren. De subsidie bedraagt 50% van de kosten, tot een maximum van € 2.500,-.Klik hier voor meer informatie.

Overtuigd? Meld je dan aan